Het SmaakAtelier Vieren | Ontmoeten | Vergadereren Events Product-, seizoens- en themagebonden events Catering Modern French Cooking

Het SmaakAtelier

Vieren | Ontmoeten | Vergaderen

In een opgeknapt breigoedatelier met veel licht en zicht op achterliggend weiland gaat Frans geïnspireerde finesse er hand in hand met de wensen van de klant.

Gezelschappen van 20 tot 45 personen komen hier aan hun trekken.

--------------------------------------------

Aan elk mooi liedje komt een einde… ook aan het onze.
Na jaren met hart en ziel gewerkt te hebben in het SmaakAtelier komt er een einde aan dit hoofdstuk. Niet uit vrije wil, maar omdat gezondheid ons daartoe verplicht.
Het is met een klein hartje, maar ook met veel vertrouwen, dat we het SmaakAtelier doorgeven.

Het mooie nieuws? Het verhaal gaat verder.
Luc, Céline, Pieter, Anouk, Jonas en het hele team van Food and Passion nemen het van ons over. Mensen met dezelfde liefde voor kwaliteit, gastvrijheid en puur genieten.
We weten: het SmaakAtelier is in héél goede handen.

Wat voor ons altijd belangrijk was — warmte, smaak, en echte connectie met jullie — blijft ook bij hen centraal staan. En dat maakt het afscheid net iets makkelijker.

Dankjewel, lieve klanten, vrienden, leveranciers en medewerkers.
Voor jullie vertrouwen, jullie enthousiasme, jullie steun.
We koesteren alle herinneringen.
En wie weet... misschien zien we elkaar binnenkort nog terug — als gast dit keer, met een glimlach, een goed glas wijn en een beetje weemoed.

Vele groeten,

Petra en Niko
Contacteer Food & Passion

Events

Met regelmaat worden er in het SmaakAtelier eigen culinaire events georganiseerd. Specifiek naar een product, seizoen of thema, samenwerking met andere chefs of gewoon omdat het kan.

Gastronomische events in het SmaakAtelier door Food & Passion!

TBA

Ook onze opvolger zal ten gepaste tijde gastronomische events inplannen!!
Hou hen in het oog via

Food & Passion

 

Catering

Sinds 2006 geeft CuisiNiko het begrip catering een bijzonder culinair randje. Voor grote gezelschappen (50 – 75) of unieke verwennerijen komen we graag ter plaatse en leveren we “mobiel” maatwerk. Bij u thuis of op een leuke sfeervolle feestlocatie verzorgen wij graag de feesttafel. Geef je details door en vraag offerte op maat. Graag een idee wat u kan verwachten? Klik hier om onze folder te downloaden.
Contacteer ons

Over Ons

Na zijn koksopleiding deed Niko eerst 15 jaar ervaring op in de restaurant- en banketwereld. Enkele jaren bedrijfscatering werden daarna gecombineerd met de eerste stappen als zelfstandige chef. Met CuisiNiko geeft Niko als chef aan huis het begrip 'catering' een bijzonder culinair randje. Ondertussen combineert Niko deze catering met het overbrengen van zijn kennis en culinaire passie als praktijkleerkracht. In 2018 werd een oude breigoederenfabriek opgeknapt en omgetoverd tot een eigen locatie. Het SmaakAtelier is sinds januari 2018 een nieuw, heerlijk hoofdstuk in het verleidelijke verhaal dat Niko schrijft met zijn enthousiaste eega Petra De Pesseroey.